Tuintopia factuur voorinschrijving

De voorinschrijving is succesvol verlopen en de spellen zijn gedrukt. Een groot aantal spellen zijn reeds verstuurd!

De mensen die hebben gekozen om per overschrijving te betalen, hebben een factuur per e-mail ontvangen. Echter, een aantal mensen die mee hebben gedaan hebben de factuur nog niet betaald. We verzoeken u hierbij de factuur zo snel mogelijk te betalen. Wij weten dan dat u de factuur in goede orde heeft ontvangen en kunnen uw bestelling dan zo snel mogelijk opsturen.

Daarnaast is het mogelijk dat de factuur in de spam-folder terecht is gekomen of dat het e-mail adres niet klopte. Indien u heeft meegedaan met de voorinschrijving en geen factuur heeft ontvangen, verzoeken wij u om eerst uw spam-folder te controleren. Indien u daar ook geen factuur aantreft verzoeken wij u om contact op te nemen met: info@tuintopia.nl