Open Dak bij Dakakkers

Het Rotterdams milieucentrum heeft dit weekend een open dak bij de Dakakkers, een stadslandbouwdak van 1000m2 met groenten, fruit en honingbijen. Hieronder de uitnodiging:

OPEN DAK! Met daklunch

Het laatste ‘OPEN DAK’ met het theehuis, voor de zomervakantieperiode, is aanstaande zondagmiddag 30 juni vanaf 12.00 uur, adres: Schiekade 189 (7de verdieping), ingang onder de houten brug de Luchtsingel). Je bent welkom een dakhapje en een kopje heerlijke dakthee in het ‘daktheehuis’ te komen nuttigen! Voor deze kleine ‘daklunch’ op zondagmiddag 20 juni kun je je opgeven via: info@milieucentrum.rotterdam.nl (voor vrijdag aanstaande opgeven i.v.m. de bestellingen!). Alle taarten, daksalades, (dak)gerechten en brood worden door ons zelf vers gemaakt!

Wij bieden je dus gaarne iets aan aanstaande zondagmiddag 30 juni! Uiteraard bieden wij je enige tekst en uitleg over het reilen en zeilen op de Dakakkers en de plannen voor de toekomst met akkers op de daken.

GROENE HOTSPOT

De gemeente organiseert deze zondagmiddag 30 juni ook voor het eerst de Groene Hotspot op de Dakakkers, dus er zijn ook verschillende stands van de gemeente en bedrijven met informatie over het aanleggen van groene daken.

Bron: http://www.milieucentrum.rotterdam.nl/